+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Horský hotel Vidly Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 19 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Группы друзей
Сортировать по:
Show:

Eva Etzlerova

Пожилые пары, 8.10.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
94 %
  • Velice se nám líbila venkovní vířivka i kvalitní masáže.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Martina Síbrová

Пожилые пары, 2.10.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
68 %
  • Líbilo se nám oběma prostředí,kolem lesy,klid....pěkn¨é.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 22.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Úžasný přístup personálu jak v receoci, tak v restauraci. Výbirná kuchyně. Tomkovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Zbožínkova

Пожилые пары, 20.8.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
94 %
  • Hotel byl na klidném místě,auto nutné. Personál velmi ochotný Kuchař vařil jen samé dobroty. Velnes výřivka supr,masáže výborné. Počasí též vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

František Zvěř

одинокий путешественник, 10.8.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Ubytování, relaxační služby, možnost výletů, vynikající kuchyně, ochota personálu.Nejlepší hotel vČR, který jsem kdy navštívil. To je mi 66 let.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Dobrý den Vám i manželce,
děkujeme za kladné hodnocení a hlavně za milou návštěvu:).
Kateřina Nekorancová
provozní hotelu

Lumír Chýlek

Пожилые пары, 31.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vladimír Juřena

Пожилые пары, 19.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 15.6.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
88 %
  • Hotel je mimo civilizaci v absolutně klidném prostředí, prostě ideální na uklidnění nervů a odpočinek. Pobyt v něm je přímo balzámem na tělo i duši. Přestože nebyla sezóna v plném proudu, personál hotelu byl neustále k dispozici, aby plnil s úsměvem a ochotou své povinnosti. Útulné pokoje zářily čistotou a přímo zvaly k oddechu po návratu z turistických tras. Díky patří i panu kuchaři za skvělou tabuli, která nás dvakrát denně mile překvapila a výborně chutnala.

  • Nedovedu si představit absolvování pobytu v hotelu bez vlastního auta. To tam je skutečně nutností.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Moc děkuji za celý personál,každá pochvala nás nejen potěší,ale i povzbudí v naší práci, což teď v sezóně budeme potřebovat :).

Krásný den
K.Nekorancová, provozní hotelu

Jana Wolfová

Другая группа, 3.6.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • velmi pěkné prostředí ochota personálu velmi dobré stravování pěkné ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

HANA VRÁNOVÁ

одинокий путешественник, 9.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Eva

Пожилые пары, 8.5.2017

Karviná Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše se nám líbilo.Eva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Kozák

Пожилые пары, 5.5.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Matěj Kaloč

Молодая пара, 3.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Cankovová

одинокий путешественник, 19.4.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 18.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
96 %
  • Výborný personální Výborná strava

  • Ubytování - pokoje neodpovídají hotelu se 4*, spíše se 3*

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Horský hotel Vidly replied to this review.
Hosté z důvodu plné obsazenosti dostali vícelůžkové pokoje, které "jsou uváděny na našich stránkách na fotografiích"a splňují 4***.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Barbora Kopsova

Семья с маленькими детьми, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Moc příjemný přístup Nic nebyl problém Spa i massage i v neděli večer a svátku!!! Velmi dobrá snídaně

  • Pokoj a postel ani koupelna neodpovídal **** ani fotografiím

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
0
Cena/kvalita
7
Horský hotel Vidly replied to this review.
Rodina Kopsova byla upozorněna, že volný máme jediný poslední menší pokoj, který nabízíme jako 1lůžkový. Souhlasili.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Pete Tvardzik

Пожилые пары, 19.3.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 19.3.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 12.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.