+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Horský hotel Vidly Bewertungen

Hotelbewertung

93%
Perfekt

by 19 reviews

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Gruppe von Freunden
Sortieren nach:
Show:

Eva Etzlerova

Älteres Paar, 8.10.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velice se nám líbila venkovní vířivka i kvalitní masáže.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Martina Síbrová

Älteres Paar, 2.10.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Líbilo se nám oběma prostředí,kolem lesy,klid....pěkn¨é.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 22.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Úžasný přístup personálu jak v receoci, tak v restauraci. Výbirná kuchyně. Tomkovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Zbožínkova

Älteres Paar, 20.8.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Hotel byl na klidném místě,auto nutné. Personál velmi ochotný Kuchař vařil jen samé dobroty. Velnes výřivka supr,masáže výborné. Počasí též vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

František Zvěř

Einzelreisende, 10.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Ubytování, relaxační služby, možnost výletů, vynikající kuchyně, ochota personálu.Nejlepší hotel vČR, který jsem kdy navštívil. To je mi 66 let.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Dobrý den Vám i manželce,
děkujeme za kladné hodnocení a hlavně za milou návštěvu:).
Kateřina Nekorancová
provozní hotelu

Lumír Chýlek

Älteres Paar, 31.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vladimír Juřena

Älteres Paar, 19.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.6.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel je mimo civilizaci v absolutně klidném prostředí, prostě ideální na uklidnění nervů a odpočinek. Pobyt v něm je přímo balzámem na tělo i duši. Přestože nebyla sezóna v plném proudu, personál hotelu byl neustále k dispozici, aby plnil s úsměvem a ochotou své povinnosti. Útulné pokoje zářily čistotou a přímo zvaly k oddechu po návratu z turistických tras. Díky patří i panu kuchaři za skvělou tabuli, která nás dvakrát denně mile překvapila a výborně chutnala.

  • Nedovedu si představit absolvování pobytu v hotelu bez vlastního auta. To tam je skutečně nutností.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Moc děkuji za celý personál,každá pochvala nás nejen potěší,ale i povzbudí v naší práci, což teď v sezóně budeme potřebovat :).

Krásný den
K.Nekorancová, provozní hotelu

Jana Wolfová

andere Gruppe, 3.6.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi pěkné prostředí ochota personálu velmi dobré stravování pěkné ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

HANA VRÁNOVÁ

Einzelreisende, 9.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Eva

Älteres Paar, 8.5.2017

Karviná Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše se nám líbilo.Eva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Kozák

Älteres Paar, 5.5.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Matěj Kaloč

Junges Paar, 3.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Cankovová

Einzelreisende, 19.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 18.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Výborný personální Výborná strava

  • Ubytování - pokoje neodpovídají hotelu se 4*, spíše se 3*

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Horský hotel Vidly replied to this review.
Hosté z důvodu plné obsazenosti dostali vícelůžkové pokoje, které "jsou uváděny na našich stránkách na fotografiích"a splňují 4***.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Barbora Kopsova

Familie mit kleinen Kindern, 18.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Moc příjemný přístup Nic nebyl problém Spa i massage i v neděli večer a svátku!!! Velmi dobrá snídaně

  • Pokoj a postel ani koupelna neodpovídal **** ani fotografiím

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
0
Cena/kvalita
7
Horský hotel Vidly replied to this review.
Rodina Kopsova byla upozorněna, že volný máme jediný poslední menší pokoj, který nabízíme jako 1lůžkový. Souhlasili.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Pete Tvardzik

Älteres Paar, 19.3.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Familie mit Kindern, 19.3.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonymus

Einzelreisende, 12.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.