+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Horský hotel Vidly Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 22 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    90%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • grupa przyjaciół
Sortuj według:
Show:

Olga Nesétová

inna grupa, 13.11.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Líznová

inna grupa, 6.11.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Hrubešová

podróżujący w pojedynkę, 6.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Vše pěkné.

  • Jen pár drobných výhrad - nelze regulovat teplota na pokoji,bylo velmi přetopeno. V minibaru nebo na recepci by mohla být k prodeji balená voda 500ml.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Eva Etzlerova

para, 8.10.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Velice se nám líbila venkovní vířivka i kvalitní masáže.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Martina Síbrová

para, 2.10.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
68 %
  • Líbilo se nám oběma prostředí,kolem lesy,klid....pěkn¨é.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Úžasný přístup personálu jak v receoci, tak v restauraci. Výbirná kuchyně. Tomkovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Zbožínkova

para, 20.8.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Hotel byl na klidném místě,auto nutné. Personál velmi ochotný Kuchař vařil jen samé dobroty. Velnes výřivka supr,masáže výborné. Počasí též vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

František Zvěř

podróżujący w pojedynkę, 10.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Ubytování, relaxační služby, možnost výletů, vynikající kuchyně, ochota personálu.Nejlepší hotel vČR, který jsem kdy navštívil. To je mi 66 let.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Dobrý den Vám i manželce,
děkujeme za kladné hodnocení a hlavně za milou návštěvu:).
Kateřina Nekorancová
provozní hotelu

Lumír Chýlek

para, 31.7.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vladimír Juřena

para, 19.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.6.2017

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • Hotel je mimo civilizaci v absolutně klidném prostředí, prostě ideální na uklidnění nervů a odpočinek. Pobyt v něm je přímo balzámem na tělo i duši. Přestože nebyla sezóna v plném proudu, personál hotelu byl neustále k dispozici, aby plnil s úsměvem a ochotou své povinnosti. Útulné pokoje zářily čistotou a přímo zvaly k oddechu po návratu z turistických tras. Díky patří i panu kuchaři za skvělou tabuli, která nás dvakrát denně mile překvapila a výborně chutnala.

  • Nedovedu si představit absolvování pobytu v hotelu bez vlastního auta. To tam je skutečně nutností.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Horský hotel Vidly replied to this review.
Moc děkuji za celý personál,každá pochvala nás nejen potěší,ale i povzbudí v naší práci, což teď v sezóně budeme potřebovat :).

Krásný den
K.Nekorancová, provozní hotelu

Jana Wolfová

inna grupa, 3.6.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • velmi pěkné prostředí ochota personálu velmi dobré stravování pěkné ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

HANA VRÁNOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Eva

para, 8.5.2017

Karviná Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše se nám líbilo.Eva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Kozák

para, 5.5.2017

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Matěj Kaloč

dorośli, 3.5.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Cankovová

podróżujący w pojedynkę, 19.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 18.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Výborný personální Výborná strava

  • Ubytování - pokoje neodpovídají hotelu se 4*, spíše se 3*

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Horský hotel Vidly replied to this review.
Hosté z důvodu plné obsazenosti dostali vícelůžkové pokoje, které "jsou uváděny na našich stránkách na fotografiích"a splňují 4***.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Barbora Kopsova

rodzina z małym dzieckiem, 18.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Moc příjemný přístup Nic nebyl problém Spa i massage i v neděli večer a svátku!!! Velmi dobrá snídaně

  • Pokoj a postel ani koupelna neodpovídal **** ani fotografiím

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
0
Cena/kvalita
7
Horský hotel Vidly replied to this review.
Rodina Kopsova byla upozorněna, že volný máme jediný poslední menší pokoj, který nabízíme jako 1lůžkový. Souhlasili.
K.Nekorancová
provozní Horského hotelu Vidly

Pete Tvardzik

para, 19.3.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.